woensdag, mei 16, 2007

Winnaars van de workshops!

Op onze kraam op koninginnedag of 5 mei kon je een bon invullen om een "Doe Lief poster"-schilderworkshop te winnen. We hebben deze bonnen in een bak gegooid en er met onze ogen dicht een briefje uitgehaald.

En dan klinkt tromgeroffel.... de winnaars zijn:
* Ingeborg Kloet van de Waaier in Alkmaar (onderwijs voor kinderen van 4-12 jaar die woonachtig zijn in asielzoekerscentrum De Vluchthoef) en
* Bianca Trouw van de PJS (Paus Johannes School) in St. Pancras.

Dames, van harte gefeliciteerd! We hadden veel inzendingen en waren graag bij iedereen langs gekomen, maar helaas kan dat niet. Daarom werken we aan lesmateriaal. We hebben subsidie toegezegd gekregen van het project NederlandWordtWeerLeuk.nl en als die binnen is kunnen we dat gaan drukken en verspreiden. Natuurlijk willen we jullie daarvan op de hoogte houden. Als je op de mailinglijst wilt komen, zodat we je maandelijks kunnen informeren, stuur dan een mail aan ons.

Wil je graag snel aan de slag met het Doe Lief initiatief en wil je nu al lestips? Bij Doe Lief in de klas staat een aantal ideeen. En we kunnen je ook een ruwe versie van het lesmateriaal mailen. Heel veel succes met je lessen!

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage