vrijdag, april 13, 2007

Schoolkrant

Een paar weken geleden kregen we een brief van Wouter die over ons in de schoolkrant ging schrijven. En vlak daarna kregen we dit mailtje van Hetty. Het is gericht aan de redactie van de schoolkrant.
"Ideetje voor de schoolkrant: Gezien bij de 'club van 100' (op tv). De aktie; 'doe lief', gestart door 2 ouders die vonden dat Nederland er niet gezelliger op was geworden na de moord op Theo van Gogh. Zij zijn beiden kunstenaars en maken vrolijke posters met als boodschap 'doe lief' en plakken deze door de stad op. Geen grote projecten, maar gewoon vriendelijker tegen elkaar doen is hun motto. Op straat, in de winkel op het schoolplein. Doe eens een boodschap voor een ander, groet vriendelijk en houd de deur eens open. Kortom: kleine dingen die iedereen kan.
Het leek mij een leuk en vrolijk idee dit in de krant te zetten. Hun websitë: http://www.doelief.nl . Wie weet zien we binnenkort in heel Hilversum vrolijke 'doe lief'posters voor de ramen hangen! Ik heb twee kleurplaten geattached, kunnen we misschien een van in de krant zetten. Er zijn ook anderen op de website te verkrijgen, als daar je voorkeur naar uit gaat."

Daar worden wij blij van. De gedachte van Hilversum vol met Doe Lief posters :) We zijn benieuwd of de berichten geplaatst zijn en hoe het heeft uitgepakt. Misschien is het ook een leuk idee voor jouw schoolkrant?

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage