maandag, april 26, 2010

5 mei festival


Het 5 mei festival in Alkmaar is leuk. We hebben er al een paar keer workshops gegeven. We zijn twee jaar niet geweest. Dat kwam omdat op 5 mei 2008 onze jongste dochter is geboren. Goeie reden, nietwaar? Haar eerste verjaardag hebben we ook opdedagzelf gevierd. Maar dit jaar schuiven we de taarten naar voren en halen we de verf en kwasten uit het atelier. We gaan weer schilderen!
Dit jaar is ons thema Vrijheid voor dieren. Waarom?

"Vrijheid betekent dat je kunt zijn wie je bent zonder dat je je zorgen hoeft te maken. Dat onze kinderen kunnen opgroeien zonder dat we ons zorgen hoeven te maken. Dat we ons kunnen uiten zoals we willen zonder censuur. Zonder beperkingen.
Vrijheid betekent ook dat de wereld om ons heen in harmonie is. Dat betekent ook de dierenwereld. De meeste dieren hebben geen vrijheid. De dieren in mega-stallen. De dieren in legbatterijen. De dieren die nooit buiten komen. Dit jaar is ons thema in de Doe Lief tent: Vrijheid voor dieren. De dieren kunnen niet kiezen. Wij wel. Kies bewust! Eet minder vlees of koop biologisch zoveel je kunt."

Vandaar....

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage